HAPPYMANGO

HAPPYMANGO Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 960 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happymango. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 20:39 Was heerlijk , een dikke 10 en netjes op de gevraagde tijd bezorgd !!!
28 mei 2022 om 18:12 De bezorger keek alsof die onderdwang gestuurd werd.Die moet wat anders gaan doen.. Eten was lekker zoals ik gewend ben van happymango
21 mei 2022 om 20:43 Great! Eten goed, bezorgd op aangegeven tijd, opmerking goed gelezen. Zeker een volgende keer weer.
21 mei 2022 om 10:46 Opzich prima sushi voor een betaalbare prijs. Enige aantekeningen: sushi met tonijn waren beetje droog, als je dus geen topping toevoegt is je bubble tea bubble-loos, sushi's hebben allemaal verschillende afmeting (wat niet onder doet aan de smaak).
15 mei 2022 om 20:26 Het was weer heerlijk Met goede service bedankt.
20 apr 2022 om 20:24 Snelle bezorging, lekker vers en bedankt voor de aardigheid die erbij zat
14 apr 2022 om 20:08 Erg lekker! Duurde alleen wel heel lang!
13 apr 2022 om 22:02 Snel geleverd en heerlijke sushi voor een goede prijs!
13 apr 2022 om 21:00 Al jaren vaste klant en de sushi was weer heerlijkbezorger was snel en vriendelijk. Bedankt voor de extra portie en tot de volgende keer:)
8 apr 2022 om 8:20 Geweldige service. Het restaurant belde om te zeggen dat ze helaas een bepaald ingedient niet meer hadden en of ik iets anders wilde. En ik kreeg het, samen met vier sushi’s van het huis. Zoals altijd erg lekker en vlot bezorgd.
1 apr 2022 om 20:36 Heerlijke sushi en bubble tea ! Toppers !
27 mrt 2022 om 22:00 Was prima